avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... INSOLVENTA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

INSOLVENTA

ANGAJATORUL IN CAZUL INSOLVENTEI ARE ASUPRA SALARIATULUI DREPTUL DE A-L CONCEDIA SAU MICSORA SALARIUL?
CUM SI PRIN CE METODE.
DACA SALARIATUL ARE IN INTRETINERE UN COPIL CE DREPTURI ARE IN CAZUL INSOLVENTEI?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 23:37, 14 Ianuarie 2011
ce intelegeti prin insolventa: deja este declansata prin hotarirea judecatorului sindic sau angajatorul sustine ca nu are bani?
Buna seara .
In procedura insolventei administratorul judiciar sau lichidatorul preiau conducerea administrativa a firmei ,si in asemenea probleme de dreptul muncii.Daca face asemenea acte vechiul administrator in insolventa ,de capul lui, sunt nule de drept,deoarece i se ridica dreptul de administrare .
Marius Bote
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2011
Marius Bote, Practician in insolventa
in baza art.86 din lg 85/2006 puteti fi concediat oricind, cu respectarea preavizului. concedierea se poate face de catre lichidator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa si fidejusiune doe_ro doe_ro Buna ziua, am urmatoarea problema: Sunt administratorul unei firme careia statul ii cer declansarea procedurii de insolventa pentru o datorie de aprox ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca / insolventa Elena1313 Elena1313 Buna ziua, Starea de insolventa duce la nulitatea contractual colectiv de munca? Firma unde lucrez este in insolventa, am drepturile salariale platite la ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa este obligata? bogdan85 bogdan85 o firma a intrat in insolventa in iunie anul curent.In caz ca doreste sa ma concedieze sau imi restructureze postul sunt obligati sa imi dea minim 1 salariu ... (vezi toată discuția)