am incheiat cele 6 luni in spania ,iar pe foaia de la firma scrie ca am renuntat voluntar la contract,
altceva nu scrie
iar in tara cele 6 luni din spania vor fi recunoscute pe baza unui document care atesta bazele de cotizare pt. somaj:
in acest documentul cu bazele de cotizatie nu stiu daca reiese ca am renuntat voluntar la contract,pt. ca inca nu l-am primit,:
de aceea vroiam sa stiu daca totusi apare scris cum ca am renuntat voluntar la contract,mai poate fi luata in calcul aceasta perioada?
mentionez ca inainte de cele 6 luni cu" pricina "mai am un an jumate in spania ,iar dupa cele 6 luni cu "pricina",inca 6 luni in romania
sper ca m-am exprimat corect
multumesc mult
o zi buna
1. Pentru a beneficia de indemnizatia de somaj nu conteaza decat ultima incetare a CIM nu si cele precedente.
2. Mergeti la Agentia de Somaj de care apartineti cu domiciliul sa va spuna ce acte sunt necesare sa depuneti pentru a primi indemnizatia de somaj.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Somaj
iulia03
am lucrat 6 luni in spania si mi-am dat demisia pt. a reveni in tara , unde am lucrat in continuare,fara intrerupere fata de spania inca 6 luni,pot lua somaj ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru somaj
ComanS
In luna ianuarie fac 2 ani...in acesti 2 ani am lucrat ca agent securitate bancar timp de 11luni si doua saptamani...dupa care agentia bancara a renuntat la ... (vezi toată discuția)