avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare Domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare Domiciliu

Stau la curte . Au venit de la Electrica (un inginer cu echipa "drujbisti"), au intrat abuziv in curte (in acel moment nu era nimen acasa), mi-au taiat 9 pruni de pe langa gard, motivatia fiind ca ar incurca firle electrice. Eu neprimind inainte vreo instiintae sau notificare de la Electrica, ca pomii ar incurca firele electrice. Cat de legal au actionat ? Am vro sansa daca depun plangere penala pentru vioare de domiciliu si distrugere de bunuri ? Multumesc Anticipat ! :((
Cel mai recent răspuns: ContSters184374 , utilizator 17:51, 14 Ianuarie 2011
va sugerez sa faceti plangere penala. nu puteau intra fara sa va anunte in prealabil.
Da , aveti sanse si sunteti indreptatita, inclusiv la plata de despagubiri catre dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare domiciliu: ce trebuie facut? fbogdan fbogdan Buna, Va expun 2 cazuri de violare domiciliu care mi s-au intamplat recent: 1) Vecinul meu a intrat de repetate ori la mine in curte/gradina la casa de la ... (vezi toată discuția)
Patrundere neautorizata pe proprietate privata klass_pc klass_pc Am o proprietate intr-o zona rurala si pe partea mea exista o linie electrica de 380V. In fiecare an, angajati ai Electrica toaleteaza pomii ca sa nu ajunga la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul iana_iana iana_iana Bunica mea are o problema cu vecinul de langa casa. Zilele trecute acesta a taiat niste pruni care erau aproape de gardul care desparte livada. Nu a avut aviz ... (vezi toată discuția)