Am descoperit un contract de colaborare intre cele doua firme, prin care firma din Romania functioneaza ca o firma de intermediere forta de munca pentru firma din State, activitate ascunsa sub forma unor acte aditionale de pregatire profesionala pentru angajati.
Buna dimineata. Am urmatoarea problema:
Firma din Iasi apartine unei multinationale, la sorginte americana.
Am descoperit un contract de colaborare intre cele doua firme, prin care firma din Romania functioneaza ca o firma de intermediere forta de munca pentru firma din State, activitate ascunsa sub forma unor acte aditionale de pregatire profesionala pentru angajati. Intrebarea mea este: in cazul in care ii voi actiona in judecata pentru fals in acte, acel contract de colaborare intre cele doua firme este inregistrat undeva in Romania, la fisc, sau in alta parte? Pot cere in instanta prezentarea acestui contract, avand o copie a acestuia, adica contractul semnat de firma din State?
Personal, pot afla, in termeni legali, daca acest contract este inregistrat?
Va multumesc
Da numai sa nu aveti dumneavoastra priobleme , pentru ca scrieti ca ti descoperit, inseamna ca dumneavoastra nu trebuia sa cunoasteti contractul respectiv si patronul ar putea sanctiona descoperirea ...
~ final discuție ~