avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere

am castigat procesul intentat tatalui copilului meu pt marire pensie de intretinere.cu toate ca la dosar se gaseste atat cererea prin care solicit obligarea lui la plata cheltuielilor de judecata cat si chitanta, ,,onorata instanta,, a omis sa se pronunte nici ca apoba cererea nici ca o respinge.cum pot face sa mi recuperez cheltuielile de judecata tinand cont ca hotararea judecatoreasca e definitiva si irevocabila
Cel mai recent răspuns: livia17 , utilizator 19:21, 14 Ianuarie 2011
cum sa fie irevocabila? a trecut termenul pt declararea caii de atac?
prima infatisare a fost in iunie,unde am castigat reprezentandu ma singura.el a facut recursc...in noiembrie mi am angajat avocat si am castigat.aici hotararea a ramas definitiva si irevocabila
Puteti solicita cheltuielile de judecata pe cale separata.
mi s a spus ca l pot da in judecata pt plata cheltuielilor de judecata,dar sincer nu cred ca voi avea vreo sansa de castig.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli de judecata moldoveanudaniela moldoveanudaniela buna seara! va rog f mult sa ma lamuriti intr-o problema! am castigat un proces civil,hotararea a fost definitiva si irevocabila,in data de 22 august ... (vezi toată discuția)
Recurs urgent!!!!!!!!! you you buna ziua,asi vrea sa fac recurs dar nu stiu daca se poate sau nu problema ar fi asa: in cererea de stabilire a paternitatii am cerut si cheltuieli de judecata ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata supervisor6679 supervisor6679 buna ziua am avut un proces pt cumpararea unui imobil nationalizat cu legea 112 pe care l-am castigat. pe hotararea definitiva si irevocabila primaria este ... (vezi toată discuția)