avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale experienta manageriala ca administrator de SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

experienta manageriala ca administrator de SRL

Credeti ca perioada de administrare a unui SRL (cu asociat unic) poate fi asimilita cu cea de manager, in conditiile existente in 1997-2000?
Se poate cere de la Registrul Comertului o adeverinta din care sa rezulte perioada in care am administrat acest SRL? Care sunt taxele si termenul de obtinere a unei astfel de adeverinte?

Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2008
dust_in_the_wind, utilizator
Cel mai recent răspuns: orca , utilizator 22:13, 5 Aprilie 2008
Da, sunt acelasi lucru. Totusi RC nu elibereaza adeverinte, pentru ce anume va trebuie?

PS: Va rog nu mai postati mesaje in mai multe categorii, contravine regulamentului de postare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2008
ContSters20980, utilizator
Imi trebuie pentru dovedirea experientei manageriale la o firma multinationala.

Banuiesc ca acum nu mai sunteti administrator la societatea respectiva, deci un certificat constatator la zi nu va contine numele dvs. Cereti de la ORC un istoric al societatii pe care ati condus-o, va aparea inregistrarea dvs ca admin si data revocarii.
Multumesc mult de raspuns; societatea respectiva a fost dizolvata in 2005.

In cat timp imi poate elibera ORC istoricul societatii? (Nu ma aflu in tara si voi calatori special pentru acest document).
dust_in_the_wind a scris:

Multumesc mult de raspuns; societatea respectiva a fost dizolvata in 2005.

In cat timp imi poate elibera ORC istoricul societatii? (Nu ma aflu in tara si voi calatori special pentru acest document).

Daca e la urgenta, adica se plateste in plus o suma nesemnificativa , in aceeasi zi. Dar nu va este notata perioada in cartea de munca ori nu e suficient ?
Daca nu obtineti de la orc ar trebui sa vedeti unde se afla arhiva societatii si poate obtineti de acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare/lichidare srl cu asociat unic ana_lov3s_u ana_lov3s_u sunt administrator la o SRL cu asociat unic.....firma are o datorie la administrator de aprox 2500 lei(sunt din imprumuturi facute in contabilitate)....pe ... (vezi toată discuția)
Dizolvare judiciara cf. art 237 babysee babysee Buna ziua, \"am\" un SRL in curs de dizolvare judiciara conf. art. 237 din Legea nr. 31/1990 pt. nedepunere bilant, mandat administrator expirat etc. ... (vezi toată discuția)
Adeverinta salariat utiliz_a utiliz_a Am urmatoarea problema: In 1997 am fost administrator la propria firma (un SRL), perioada in care nu am fost salariata (legea nu permitea atunci sa fii ... (vezi toată discuția)