Buna seara . Lucrez la o societate pe actiuni nou infiintata , sunt pe postul de referent resurse umane si am o foarte mare problema , sau asa mi se pare mie . Nu stiu daca am inteles bine si va cer ajutorul . Termenul de transmitere la ITM pentru societatile nou infiintate - respectiv prima modificare pe care o voi opera eu in cartea de munca - este de 20 de zile , iar cea de a doua si urmatoarele modificari din carnetul de munca le voi transmite in 5 zile ?
Multumesc pentru ajutor .
Totusi in legatura cu transferul in excell stiu ca acum mai mult de jumatate de an, ce-i drept nu am mai incercat de atunci, nu am putut prelua datele complete in Excell, in situatia unui nr de cca 300 angajati pe firma ... la fisiere "enorme" nu prea functioneaza.
O intrebare?
Canaliile de la ITM in 2007 mi-au spus ca nu trebuie trecut in Revisal contractul de munca suspendat#-o...nu l-am trecut
Acum fata a venit din concediul de ingrijire copil pana la 2 ani si i-am facut act aditional de repunere in activitate...
Treaba e ca acum descopar ca trebuia trecuta...sa-i mustre domnu rau de tot
Solutia ..1 sa depun pe net cu data reala adica contractul din 2003#-o#-o#-o#-o
Solutia.. 2 Sa ii desfac contractul de munca cu data revenirii si sa-i fac angajarea cu ziua urmatoare?
Transmitere revisal
AnnaM
Exista modificari cu privire la transmiterea revisalului?
Potrivit HG 161/2006 registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca în format ... (vezi toată discuția)