Buna seara . Lucrez la o societate pe actiuni nou infiintata , sunt pe postul de referent resurse umane si am o foarte mare problema , sau asa mi se pare mie . Nu stiu daca am inteles bine si va cer ajutorul . Termenul de transmitere la ITM pentru societatile nou infiintate - respectiv prima modificare pe care o voi opera eu in cartea de munca - este de 20 de zile , iar cea de a doua si urmatoarele modificari din carnetul de munca le voi transmite in 5 zile ?
Multumesc pentru ajutor .
Programul Revisal nu inregistreaza si suspendarile de CIM. De fapt puteti sa verificati si dvs. Intrati pe "modificare" sau "corectie" si vedeti ca nu cere "suspendare" CIM.
Inainte de a acuza pe cineva, mai bine intrebati daca se poate inregistra in Revisal suspendarea c.i.m. ....:)
De cand s-a pus la dispozitia angajatorilor si pana in prezent, programul REVISAL nu are aceasta optiune .... din spusele celor de la TeamNet International inca se lucreaza pentru o noua versiune a programului .... ;)
Transmitere revisal
AnnaM
Exista modificari cu privire la transmiterea revisalului?
Potrivit HG 161/2006 registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca în format ... (vezi toată discuția)