avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca gresit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca gresit

Buna ziua!am o problema cu contractul de munca.mi s-a incheiat contractul de munca pe perioada determinata pe 3 luni(din august pana in noiembrie) dupa care trebuia sa mi se mareasca salariul.au trecut cele 3 luni si salariul nu mi s-a marit din cauza ca datele de pe contractul de munca sunt gresite(adica cele 3 luni imi expira in decembrie#-o).am vreo sansa sa imi primesc diferenta de bani?
Cel mai recent răspuns: ada235 , utilizator 12:31, 15 Ianuarie 2011
Daca nu exista niciun act scris in privinta majorarii salariului, aveti sanse mici de castig.
pe contract scrie ca dupa 3 luni se va mari salariul
Da, dar c.i.m. a fost incheiat pe durata determinata , astfel incat , acesta inceteaza de drept la data expirarii duratei pentru care a fost incheiat daca nu s-a decis prelungirea duratei acestuia.
dupa 3 luni adica in noiembrie mi s-a incheiat contract pe perioada nedeterminata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire cim determinat dinamo2010 dinamo2010 daca am fost angajat in 2012 cu contract pe perioada determinata de 1 an si in 2013 s a mai prelungit cu 1 an si acum s-a mai prelungit pe 1 an. fiind deja al ... (vezi toată discuția)
Contract individual pe 3 luni, ce se intampla dupa ce expira?? Froztbyte1980 Froztbyte1980 Buna ziua, in prezent sunt angajat ca editor imagine la un post de televiziune ( de nise as spune) unde lucrurile se fac \\\\"gri\\\\" din punct de vedere ... (vezi toată discuția)
Contract determinat- nedeterminat Villavi Villavi Bună ziua, m-am angajat anul trecut în octombrie cu contract determinat în locul cuiva ce era în concediu de maternitate , menționez că acest contract ... (vezi toată discuția)