avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

sunt casatorita din 2002 si am impreuna cu sotul meu 2 copii minori.apartamentul in care locuim este al sotului dinainte de casatorie.daca ma trece acum pe actul de proprietate al apartamentului in caz de divort se va imparti bunul sau macar copiilor le va reveni o parte din bun?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:16, 15 Ianuarie 2011
pt ca sunteti inca soti, singura varianta ar fi sa va doneze o cota parte, daca vrea. problema e ca aceasta donatie o poate revoca. nici copii nu au vreun drept, cat tatal lor traieste

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de donatie cristina2488 cristina2488 as avea si eu o intrebare daca se poate. mama a fost casatorita in trecut cu un barbat cu care are 2 copii, majori amandoi, ulterior au divortat, si s-a ... (vezi toată discuția)
Bunuri dobândite în timpul căsătoriei Celia887 Celia887 Împreună cu soțul meu am cumpărat,prin credit ipotecar, o casa in care locuim. El a avut venit stabil tot timpul, eu am fost 4 ani in ccc și am avut ... (vezi toată discuția)
Intregirea mostenirii prin donatie vladut1 vladut1 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema Tatal meu detine un apartament si am dezbatut mostenirea pe partea mamei,aceasta ... (vezi toată discuția)