avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valoare bunuri proces civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valoare bunuri proces civil

Buna ziua,

In cazul in care intr-un proces civil, la prima prezentare in fata judecatorului ma declar vinovata, pot cere sa vad chitantele pe bunurile pe care mi se cere sa le despagubesc?
Nu vreau sa continui prcesul,pentru ca nu vreau sa platesc cheltuielile de judecata,dar pot cere in Intampinare chitantele pentru bunurile pe care trebuie sa le achit(fara a deschide procesul)?

Va multumesc,
Dorina
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:28, 15 Ianuarie 2011
sigur. partea adversa e obligata sa depuna in instanta in doua exemplare copii dupa acele chitante. si dvs puteti lua la cunostinta de acele inscrisuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare proces civil dori27 dori27 Buna ziua, Am primit acasa o citatie, si am inteles ca in calitate de parat trebuie sa depun la Judecatorie o declaratie de Intampinare. As dori sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Ce pot face la primul termen al cauzei? Sorin_12003 Sorin_12003 Buna ziua. Pe 30 am primul termen intr-0un proces cu Vama. - in cazul in care este depusa intrampinare, este corect sa o cer si sa solicit un nou termen ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie alijah alijah Buna seara ! In data de 11.12.2012 am avut termen la judecatoria de care apartin la contestatia depusa pentru suspendarea permisului pe 90 de zile pentru ... (vezi toată discuția)