In intampinare aratati motivele pe care le invocati dvs. in contra cererii de chemare in judecata. Tot in intampiare solicitati admiterea probei cu inscrisuri si anexati la intampinare inscrisurile pe care le considerati utile in sustinerea motivelor dvs. expuse in aceasta. Nu trebuie sa solicitati un nou termen, pentru ce? Instanta va acorda un termen pentru a comunica intampinarea dvs. reclamantului.
Intampinarea se intocmeste in doua exemplare (cu inscrisurile anexate) - unul pentru instanta, care va ramane la dosar si unul pentru a fi comunicat reclamantului.
daca vama va depune intampinare, este corect sa cereti termen pentru a lua cunostinta de intampinare si pentru pregatirea apararii in functie de ceea ce scrie vama in aceasta
daca nu depune intampinare cereti orice probe necesare, depuneti inscrisuri care vor fi comunicate paratei vama, cereti alte probe
Daca au formulat intampinare si instanta nu v-a comunicat-o atunci puteti sa cereti termen pentru a lua la cunostinta de aceasta. Daca nu au formulat intampinare si procedura este completa va trebui sa propuneti probe:inscrisuri, martori etc.
Întâmpinarea trebuie depusă înainte de termen ptr a se lua cunoştiinţă conţinutul săuevitând astfel acordarea unui alt termen. Depinde însă şi de practica instanţei, vă poate acorda un termen să o studiaţi sau nu. Următorul pas va fi cererea privind probele pe care le consideraţi necesare ptr susţinerea cererii.
Apel
bianca2012
Buna ziua. Pe 10 sept am al doilea termen la apel. Intimatul la primul termen a cerut amanare pt depunere intampinare. Eu nu ar fi trebuit sa primesc cu 5 zile ... (vezi toată discuția)
Recurs
marianelena
Buna ziua.Sunt la a doua infatisare in recurs ,la termenul precedent soc.atrimes adresa de angajare aparator. Judecatorul imi daduse cuvantul pe fond pana sa ... (vezi toată discuția)