cum sa nu acorde termen pentru a lua cunostinta de inampinare, dar mai ales pentru a reflecta asupra continutului acesteia si pentru a pregati apararea?
dreptul la un proces echitabil a disparut cumva in "practica instantei" -acelei instante?
Multumesc. In cazul in care au depus intampinare, am sa cer un nou termen pentru a putea lua la cunostinta ce scrie in ea, iar in cazul in care nu a fost depusa am sa solicit proba cu inscrisuri si un nou termen pentru a mai adauga alte documente la dosar .
daca nu vor depune intampinare dar dvs. totusi doriti amanare, nu o puteti cere numai pentru a depune inscrisuri, pentru ca acestea trebuie sa le aveti si sa le depuneti chiar la termen; puteti cere eventual interogatoriu, vi se va pune in vedere sa-l depuneti in 5 zile;
mai puteti cere termen pentru angajare aparator, dar nu este sigur ca vi se va acorda, depinde cit timp a trecut de la data la care ati introdus actiunea
Apel
bianca2012
Buna ziua. Pe 10 sept am al doilea termen la apel. Intimatul la primul termen a cerut amanare pt depunere intampinare. Eu nu ar fi trebuit sa primesc cu 5 zile ... (vezi toată discuția)
Recurs
marianelena
Buna ziua.Sunt la a doua infatisare in recurs ,la termenul precedent soc.atrimes adresa de angajare aparator. Judecatorul imi daduse cuvantul pe fond pana sa ... (vezi toată discuția)