avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buletin expirat din 2009
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buletin expirat din 2009

Am aflat ca pt a reinnoi buletinul, trebuie sa fac o procura la consulat pt a imputernici o persoana din romania sa imi duca actele la politie. as vrea sa stiu ce date am nevoie sa-i cer acelei persoane. Si daca nu am nici un domiciliu in romania mi se poate face buletinul la ultima adresa? Oare cat timp dureaza? Ma vor amenda pt ca a trecut asa mult timp decand il am expirat?
Va rog frumos daca stiti aceste lucruri sa ma ajutati. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:03, 16 Ianuarie 2011
Daca persoana imputernicita va depune actul de spatiu in original de la ultimul dvs domiciliu, cu acordul persoanei care va primeste in spatiu este ok. Pe langa actul de spatiu va sunt necesare urmatoarele documente:certificat nastere, casatorie (daca este cazul), buletinul vechi ,taxa primarie pt preschimbare buletin-7 lei, imputernicirea.
Pentru imputernicire va sunt necesare:-numele prenumele , seria si nr. bi , data eliberarii bi, cod numeric personal pt orice eventualitate, domiciliul persoanei imputernicite.
Nu veti fi sanctionat pentru depasirea termenului de preschimbare.
Ultima modificare: Duminică, 16 Ianuarie 2011
Consilier juridic Dana Maxim, Mediator
Daca aveti in continuare cetatenia romana,este obligativitatea organelor in drept sa va elibereze carte de indentitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin de identitate si nume dupa divort eliy eliy Buna seara. As avea si eu o nelamurire cu privire la schimbarea buletinului si a numelui dupa divort. Stiu ca se poate reinnoi buletinul direct de la ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat vulturclau vulturclau locuiesc in paris si mi a expirat buletinul de romania as vrea sa stiu daca se poate reinnoi buletinul la ambasada romaniei din franta multumesc.. (vezi toată discuția)
Acte identitate Adrian37 Adrian37 Buna ziua. Intampin urmatoarea problema. locuiesc in Anglia si mi-au expirat actele. Serviciul nu imi permite sa vin in tara sa imi reinnoiesc buletinul pentru ... (vezi toată discuția)