avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Crestere si ingrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Crestere si ingrijire copil

Fiica mea naste peste o luna. Nu are servici, dar s-a inscris la o scoala postliceala sanitara cu taxa pentru ca i s-a promis ca va primi acei bani pentru crestere si ingrijire copil (nu este vorba de cei 200 de lei alocatia). Este posibil asa ceva? Mentionez ca a lucrat un an ca suplinitoare in invatamant.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 21:47, 15 Ianuarie 2011
Cand s-a inscris la aceasta scoala?
Trebuie sa aibe cel putin un an si sa fie la cursuri de zi, iar scoala sa fie acreditata de Min. educatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate si indemnizatie pentru ccc sorinelo sorinelo sotia mea este anul 1la postliceal asistent medical scoala e privata, in cazul in care va ramine insarcinata va primi dupa nastere acel ajutor cca 800 lei x ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului Raluca0919 Raluca0919 Oare pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? Am terminat in iulie 2017 Scoala postliceala Sanitara iar din septembrie m-am inscris la o alta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mirela_7 mirela_7 Buna ziua, M-am inscris la o postliceala particulara dar acreditata de stat in luna iulie anul acesta,intrebarea mea este : pot beneficia de indemnizatie in ... (vezi toată discuția)