avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legislatie infiintare gradinita privata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legislatie infiintare gradinita privata

Buna ziua!

Stiu ca s-a mai scris pe topicul asta, insa vreau sa ma asigur ca nu pierd ceva.
V-as ruga sa-mi indicati si mie toate sursele legislative care trebuie citite in legatura cu infiintarea unei gradinite private. In afara de legea invatamantului, ce altceva?

Daca este cineva interesat de aceasta idee, va rog, nu ezitati sa ma contactati.

Va multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Rus violeta , utilizator 01:13, 13 August 2021
Bună îmi construiesc o gradinita privata,pentru plata educatorilor se face un contract cu ministerul educație îmi dați un raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri ue neramursabile sau nu numai, pentru o ciupercarie gabi474 gabi474 pentru a face o ciupercarie se dau fonduri eu detinand numai terenul si un certificat de producator?si nu stim unde si ce trebuie sa facem prima data fiind si ... (vezi toată discuția)
Constructie acoperis gradinita mariamocanu mariamocanu pentru repararea si constructia unui acoperis la o gradinita care este temeiul legal si ce acte se intocmesc (vezi toată discuția)
Realizarea unui plan de afacere junelys junelys unde pot apela in vederea realizarii unui plan de afacere? multumesc! (vezi toată discuția)