Am auzit ca urmeaza sa se dea o hotarare de guvern pentru a se prelungi detasarea politistilor la SPCLEP .Stie cineva daca este adevarat si conditiile de prelungire ? Ma refer la salarizare.Mai luam si de la MAI sau ramanem doar cu salariul de la primarii,care e f.f.mic ?
Asta asa este, precum ai spus... si noi suntem in aceeasi situatie, problema e ca sunt numai zvonuri, nimic concret, de aceea nu ne putem bucura ca nu sunt motive #-o
@alin_pass
La primaria despre care vorbesc a fost sunat seful serviciului SPCLEP de catre directorul executiv DPCEP din judetul respectiv, prelungirea detasarii s-a comunicat telefonic. La nivel de zvon circula si pe aici ca s-ar incerca trecerea politistilor detasati pe functie de functionar contractual:confused: Asta nu cred ca se poate, mai bine zis SPER ca nu se poate. Chiar, ne poate spune cineva: poti fi transformat FARA VOIA TA din politist in referent sau inspector ?
Bun,se prelungeste detasarea dar sa vedem si noi conditiile.Asa este ,neoficial s-au primit telefoane ca se prelungeste pe inca 6 ani detasarea,dar asta e de bine? Adica ma intereseaza daca MAI mai plateste in continuare sporurile,ca daca ma lasa ca functionar contractual si isi ia mana de pe mine,la salariu de 9-10 milioane nu imi convine mie sa raman la primarie.Raman cu bani astia putini cand ar putea sa-mi dea oportunitatea sa ma duc inapoi in politie .Nu ma intereseaza ca sunt contractual ma intereseaza sa am salariul meu ca si pana acum,adica si de la MAI si de la Primarie.
Daca se prelungeste detasarea se face in aceleasi conditii financiare, asta e clar. Discutia e daca se va face, caci termenul pt. politisti este 01.04. Pt. personalul contractual finalul acestei detasari este 01.07, deci mai este timp si din zvonuri se pare ca ei nici nu vor mai fi detasati in continuare , ci vor fi transferati direct de la DEPABD la primarii, pe salar de primarie, pierzand sporurile DEPABD. In acest moment din 1680 detasati in 2005 , am ramas 150 politisti si 500 personal contractual.....