avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Redobandire act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Redobandire act de proprietate

Bunica mea a fost pacalita in anul 1992 de un anume domn cu un apartament, la vandut pe o suma derizorie fara a se intocmi act de vanzare-cumparare. A aflat zilele astea ca acel domn o cauta de 7 ani de zile pentru a obtine o semnatura deoarece vrea sa vanda apartamentul si nu poate.
Problema este ca bunica mea a pierdut actele care fac dovada ca ea a fost proprietara acelui apartament.
Unde ar putea sa obtina un duplicat?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: lazu , utilizator 15:38, 22 Ianuarie 2011
Fost icral. Are sediul langa libraria mihai eminescu pe bdul Regina Elisabeta(cred ca rn 6). Totusi duplicat dupa contract cred ca puteti obtine la SC AVL Bercei, str. 11 Iunie(langa casa de cultura). Daca a fost cumparat prin romconfort tot i regina elisabeta la et 2)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea tehnica a blocului mpaul1952 mpaul1952 De unde se poate obtine Cartea tehnica a blocului. Blocul este in Bucuresti, sector 5, anul construirii cam prin 1987, pe vremea aceea era ICRAL-ul, dupa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am un certificat de mostenitor pentru un apartament ... Andrei Cornea Andrei Cornea Bună ziua, Am un certificat de mostenitor pentru un apartament în Buc. unde se face vorbire despre un Contract de împrumut încheiat cu SCMB-Bucxurești ... (vezi toată discuția)
Problema cu contractul de proprietate al apartamentului! Georgiana_Popa Georgiana_Popa Pentru schimbarea cartii de identitate am nevoie de actul cu care se face dovada adresei de domiciliu. Acesta ar fi contractul de proprietate al ... (vezi toată discuția)