avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... desfacerea contractului de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

desfacerea contractului de munca

sunt nelamurit! mi sa desfacut cim pe motiv ca nu m-am dus la serviciu pe 6ian cu toate ca nu se incepuse inca activitatea pe acest an!Cand am venit la aceasta societate am intrerupt somajul,acum dupa aproape 2 ani nu vor sa-mi acorde dreptul la somaj neavand nici o intrerupere in aceasta perioada. Cum este posibil?Ce sanse am sa intru in somaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:45, 16 Ianuarie 2011
1. Daca v-a concediat pe motiv de indisciplina (art.61a din Codul muncii) nu beneficiati de indemnizatie de somaj.
2. Puteti contesta decizia de concediere, in termen de 30 de zile de la comunicarea ei, la Tribunalul din judetul in care aveti domiciliul. Fiind litigiu de munca nu platiti taxe.
3. Nu ati precizat cu ce articol din Codul muncii ati fost concediat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare somaj Bogdan3l_04 Bogdan3l_04 Am lucrat timp de 2 ani jumatate fara intrerupere la o firma, acum o luna de zile mi-au desfacut contractul de munca pentru ca eu am refuzat sa-mi dau demisia. ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim disciplinar coradoo coradoo buna sint nou pe forum si ma macina o mare problema.in urma cu 15 zile mi-am dat demisia de la firma care lucrez,mentionez ca patronul a semnat si stampilat ... (vezi toată discuția)
Are dreptul la somaj in continuare? ContSters79307 ContSters79307 Va scriu in numele unei prietene batuta de soarta, de la tara , de care asa-zisiii patroni isi bat joc fara frica de Dumnezeu! Acum vreo 3,5 luni a intrat in ... (vezi toată discuția)