avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Buna ziua! Suntem mostenitori dupa tatal meu: fratele, mama mea si eu. Ce ma sfatuiti sa fac in cazul in care am facut o intelegere verbala cu fratele si mama astfel incat eu sa raman mostenitor al casei parintesti. Momentan nu am posibilitate de a intabula casa.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 10:17, 17 Ianuarie 2011
sa mergeti la notar pentru a obtine certificat de mostenitor (prima parte a unei succesiuni notariale, fara intabulare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dreptatesiadevar dreptatesiadevar Ce trebuie facut? tatal meu a murit , mama traieste suntem patru frati, fratele mai mare a intrat in curte si a construit o casa fara ... (vezi toată discuția)
Se poate renunta la mostenire, daca ai dobandit deja certificat de mostenitor? monis70 monis70 Buna ziua, Socrul meu are împreună cu fratele său, certificat de moștenitor, eliberat în anul 1992 după decesul tatălui. Mama socrului a decedat în ... (vezi toată discuția)
Mostenirea casei construita de parinti, ambii decedati, cadastru si intabulare casavie casavie Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns! Tatal meu si mama mea au construit casa in care am crescut in 1959-1961. Mama mea a murit in 1994. Tatal ... (vezi toată discuția)