AM facut un contract de intretinere cu un batran, neajutorat, are o fata plecata de ani de zile de acasa, nu-i poarta de grija, il ingrijim si i-am facut conditiile necesare deoarece locuia in frig si muzerie multa, am investit 13 mii de euro pentur a-i face utilitatile necesare. Acum ca ii este bine, se gandeste la fiica lui,ar vrea sa intrerupem contractul....a trecut peste iarna grea cu bine, l-am tinut in puf, iar acum vrea sa se raygandeasca, desi nu a dezmostenit-o, fata are partea mamei care a decedat, insa nu este facuta indiviyiunea, nu vroia niciodata sa o faca, u s-a intles cu familia niciodata ! CUM POATE RENUNTA BATRANUL LA CONTRACT, POATE RENUNTA DCA NOI NU SUNTEM DE ACORD ? IN CAYUL IN CAR SE INTAMPLA, RISCAM SA PIERDEM TOTI BANII PE CARE I-AM INVESTIT ?? AVEM DOVEZI FOARTE CLARE SI FACUTURI,CHITANTE A TOT CEEA CE AM FACUT ACOLO....DACA NOI NU SUNTEM DE ACORD, POATE INCEPE ACTIUNE IMPOTRIVA NOASTRA PTR. DESFACEREA CONTRACTULUI DE INTRETINERE ??DATI-NE UN SFAT VA ROG ! Ne-a fost mila de el, era in conditii f f f grele far foc iarna, fara caldura, fara baie...are 80 de ani, insa arata bine ....el a insistat sa facem contractul iar la notar a fost preyent si repreyentant de la primarie, ptr.persoanele varstnice. ACUM CA SE VEDE CU SACII IN CARUTA...face figuri..vine vara si se gandeste ca poate renunta....NOI NU VOM FI DE ACORD NUMAI DACA NE VA PLATI TOATA IVESTITIA !! CRED CA A FOST UN SMECHER, CASA LUI NU A FOST RENOVATA DE 60 DE ANI...ii ploua in casa...acum e ok ! Ne-a lasat o parte din terenul pe care il are, nu a dezmostenit-o nici pe fiica ! CE SE POATE INTAMPLA VA ROG SA NE DATI UN SFAT !! multumim anticipat !
Nu poate renunta unilateral la contract.
Ar putea cere rezilierea contractului in instanta, daca nu v-ati fi achitat de obligatia de intretinere.
Cata vreme va respectati obligatiile contractuale, nu aveti de ce sa va faceti griji.
MULTUMESC FOARTE MULT, SUNT INCANTATA DE ACEST FORMUM ! SUNTETI NISTE OAMENI MINUNATI ! DACA ALTII O FAC NUMAI PENTRU BANI, ORICE INFORMATIE... voi o faceti din sufelt probabil ! BRAVO VOUA, TUTUROR !! AVETI SUFLET SI SUNTETI NEMAIPOMENITI !!
Acum ca mi-ati raspuns, m-am linistit ! Obligatiile de intretinere ni le achitam, o duce chiar foarte bine, insa nu am vrea sa pierdem deoarece chiar nu ne lipsea, sa investim atatia bani ptr. a-i face conditii decente, mai ales ca ne este ca un bunic si avem mare grija de el ! MULT SUCCES IN CONTINUARE ! SUNTETI OAMENI MINUNATI ! Mii de multumiri ! mai ales pentu promptitudine ! SUCCESE SI SANATATE !!
Da, pe acest forum veti intalni multi consultanti care nu se sfiesc sa ajute cu sfaturi, pur si simplu din... omenie.
Multumim pentru aprecieri.
Numai bine!
Pe fiica nu o poate dezmosteni chiar daca ar vrea. E mostenitor rezervatar, legea ii recunoaste o cota, asa ca va veni la mostenirea tatalui.
Pe curand.
Contract intretinere
kocs
Parintii mei au incheiat anul trecut un contract de intretinere cu o batrana. Aceasta le-a dat casa si terenul aferent pentru a fi intretinuta pe parcursul ... (vezi toată discuția)