avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bunuri dobandite de concubini -partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bunuri dobandite de concubini -partaj

a venit cineva la mine care a stat in concubinaj cu o persoana 10 ani are un copil de 9 ani, nu mai are acte dar a facut investitii in casa nevestei de 10.000 de euro in decursul timpului. cum pot dovedi investitiile facute de el? este admisibila proba cu martori?
Mult succes domnule avocat !
Da, bafta si sa ne tineti la curent!
Faceti niste calcule initiale cu ce implica la taxa de timbru, mod de probare, calcul efectiv pe sume... Si asa va dati seama cum merita sa actionati.
ca degeaba omului i se cuvine peste jumate din valoarea casei care pica atunci cand a inceput el sa investeasca (de exemplu), daca nu aveti un martor care sa arate starea initiala a casei. Sau daca e greu de stabilit la expertiza cand s-au facut imbunatatiri ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort/partaj ioana_ro75 ioana_ro75 As avea inca o rugaminte la cei ce pot sa ma ajute cu niste sfaturi. Sora mea a fost casatorita si a adus pe lume 4 copii superbi. Acum mai multi ani eu i-am ... (vezi toată discuția)
Drepturi in urma concubinajului gozila gozila Buna seara ,am si eu o problema si sper ca,ma puteti ajuta .in urma unei relatii de concubinaj am trait in casa parinteasca a prietenului timp mai mult de ... (vezi toată discuția)
Recuperare imbunatatiri apartament instrainat alexandra211085 alexandra211085 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Timp de 10 ani, am locuit impreuna cu sotul si cei 2 copii impreuna cu matusa mea,in apartamentul ... (vezi toată discuția)