avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... plata datorie direct creditorului cand exista ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

plata datorie direct creditorului cand exista executare silita

firma x in urma unui proces cu o firma y privind o proprietate trebuie sa achita o suma pentru care firma y a recurs la executare prin executor judecatoresc .dupa o perioada de timp firma x poate sa achite in mare parte suma .
intrebare : poate sa faca plata direct firmei y sau neaparat trebuie achitata in contul executorului j.?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 16:35, 17 Ianuarie 2011
Trebuie sa ii achite prin executor in contul indicat de executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc-calitate procesuala activa? MARIKO9 MARIKO9 SITUATIE: firma x pierde procesul cu firma y, firma y investeste hotararea si obtine titlu executoriu. Executorul executa silit firma x, obtine banii ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva FLAVIA VLAD FLAVIA VLAD IN URMA UNUI PROCES CU O FIRMA LA CARE AM LUCRAT S-A HOTARAT SA PLATESC O SUMA DE 7000 LEI. EU MOMENTAN AM UN VENIT DE 595 LEI/LUNA SI UN COPPIL MINOR IN ... (vezi toată discuția)
Platire cheltuieli proces fond iluana03 iluana03 Am pierdut un proces la o judecătorie și cheltuielile de judecata au fost x. In apel, la tribunal, am pierdut din nou, iar cheltuielile de judecată au fost ... (vezi toată discuția)