avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna intre concediu postnatal si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna intre concediu postnatal si Concediu crestere copil

Buna ziua!
Am o intrebare: se poate lua concediu de odihna intre concediul postnatal si concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani? Adica este obligatoriu sa intri in crestere copil imediat dupa concediul postnatal?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:46, 17 Ianuarie 2011
Nu este obligatoriu .. in speta, veti primi indemnizatia pentru CCC de la data depunerii cererii daca solicitarea este depusa peste termenul de 60 de zile lucratoare de la data incetarii concediul de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna intre concediu de maternitate si cic cristina_2013 cristina_2013 Buna ziua, Am zile de CO ramase si voiam sa le iau dupa ce se termina concediul de maternitate, inainte sa intru in concediul de cresterea copilului si mi s-a ... (vezi toată discuția)
126 de zile de concediu maternitate? marta946 marta946 Buna ziua, Cele 126 de zile de concediu pre-natal se pot imparti inainte si dupa nastere dupa cum vrea gravida? Cele 126 de zile se platesc cu 85% din ... (vezi toată discuția)
Somaj si concediu crestere copil pana la 2 ani bioanad bioanad Buna ziua! Ma aflu in saptamana 33 de sarcina, termenul aproximativ pentru nastere fiind 12 septembrie 2010. Am o vechime in munca de 3 ani iar momentan sotul ... (vezi toată discuția)