avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Despagubire FPVS
Discuție deschisă în Executare silită

Despagubire FPVS

In Octombrie 2010 am fost implicat intr-un accident in care am fost vinovat si nu am avut asigurare RCA.Pagubitul avea bara de spate si de fata sparta.A apelat la FPVS si acum mi-a vanit de plata 11000 lei.Eu fiind student si neavand nici un fel de venit nu am de unde sa dau suma aceasta.Ce mi se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: Madalin244 , utilizator 14:56, 19 Ianuarie 2011
Cu siguranta ca nu erau numai cele doua bare sparte ci si alte elemente. Dar nu puteti sa mai faceti nimic acum. In solidar cu dv vor fi chemati parintii dv sau tutorele care va intretine in facultate. Luati legatura cu cei care au platit paguba, respectiv FPVS si poate va vor face o esalonare la plata. Va urez bafta!
Va trebui sa platiti cu siguranta ...modalitatea si termenul de plata o veti stabili de comun acord
Si eu as vrea sa platesc,dar nu am de unde sa iau acesti bani.Cand o sa am un salariu o sa le dau,dar pana atunci nu stiu ce o sa fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

despagubiri fpvs iustinian13 iustinian13 un asigurator care repara o masina implicata intr-un accident rutier pe polita casco, poate recupera suma pe care a plati-o de la fpvs, daca persoana vinovata ... (vezi toată discuția)
Accident auto, vinovatul fără rca. ce altă opțiune am să recuperez dauna în afară de instanța civilă? Constantin Teodor Constantin Teodor Mi-am găsit mașina lovită rău în parcare. Vinovatul a fugit dar l-am găsit. Nu are RCA. Ce altă opțiune am să recuperez daună în afară de ... (vezi toată discuția)
Dauna rca cosminbarlad cosminbarlad Buna seara. Am apelat la acest forum deoarece sper ca pot gasi pe cineva care sa ma lamureasca intr-o mica problema. La inceputul lunii ianuarie am avut un mic ... (vezi toată discuția)