Va rog sa-mi spune-ti daca un presedinte de asociatie de locatari are dreptul sa schimbe in scara blocului fara consimtamatul proprietarilor. Pana acum a pus gresie in scara blocului ,usi de termopan ,instalatie de interfon pana acum nu am nimic de comentat dar cand am vazut ca a pus grilaje la usa din spatele blocului si inca unul la mijloc nu imi venea sa cred??? i-am cerut sa-mi de-a si mie cu acordul cui a pus grilajele si nu a vrut sa-mi dea .Din cate stiu eu trebuia facuta o sedinta de bloc si intocmit un proces verbal + un tabel convocator care sa rezulte ca 51% sunt de acord.Va rog sa-mi spune-ti ce este de facut??
In primul rand va multumesc pentru raspunsurile date . Dar as mai avea o intrebare un presedinte de bloc poata sa nu dea cheie din spatele blocului ma refer de exemplu la persoana mea care am parcarea platita inclusiv masina in spatele blocului???
Usa din spate trebuie sa fie accesibila oricand pentru locatari.
In caz de incendiu, explozie, cutremur, acesta usa are un rol foarte important in evitarea busculadelor si a accidentelor.
Usa din spate este proiectata pentru a fi folosita, nu pentru a fi tinuta inchisa permanent, ca atunci o zideste si a terminat povestea!
Deci nu este normal ca acea usa sa nu poata fi deschisa de catre oricine locuieste in bloc.
daca acel grilaj are un lacat sau o iala...ar trebui sa aibe orice doreste o cheie, insa acea cheie ati ceruto si sa faceti o copie dupa ea? ca nu cred ca nimeni nu se oferea sa faca 20chei pe banii lui. Sigur veti primi o cheie, dupa care sa va faceti o copie sa aiveti cu totii...insa ceretio.
daca nu o da...nu are nici un drept.
referitor ca sa pus grilaj in spate nici o problema chiar nu am avut nici o obiectie dar cand te apuci de 7 treburi vorbind de ...pus gresie si neterminat ......te apuci si tragi instalatie de interfon si atat pana la ora asta usa din fata si in momentul de fata este deschisa .......si vad ca pui grilaje unul in spatele usi si mai pui unul pe mijlocul unde sa facut un fel de arcada chiar nu iti vine bine......Nu mai zic ca i-am cerut cheie din spate avand parcare platita la primarie si mi-a raspuns ca el nu da la nimeni cheie ....Ce sa intelegi?????