avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cam cat dureaza solutionarea unui dosar?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cam cat dureaza solutionarea unui dosar?

Buna seara...vara trecuta am avut un accident cu victime...si alcoolemie,si mi s-a intocmit dosar penal,si permisul suspendat. Luna aceasta,pe 22,se implinesc 5 luni de cand stau fara permis...:((...si am fost acum 2 sapt la procuratura...am vorbit cu o doamna de acolo..mi-a dat un numar de telefon.....si mi-a spus sa sun in cateva zile. Am incercat acum 3 zile..si mi-a spus ca nu este gata..si m-a amanat pana azi,iar azi cand am sunat m-a amanat pana la sfarsitul saptamanii..si ma ingrijoareaza faptul ca nu stiu o data sigura...:(
Va rog mult,spuneti-mi ce sa fac in aceasta situatie...
Cel mai recent răspuns: sbk_77 , utilizator 18:36, 18 Ianuarie 2011
Cercetarile dureaza intre 6 luni si 1 an si 6 luni,in functie de afluxul de dosare,de numarul de cadre si de timpul socialmente necesar solutionarii cauzei.
Dupa aplicarea pdepsei, la 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare,se pot introduce actele pentru redobandirea prin examen a carnetului de conducere.
Cred ca cel mai potrivit raspuns ar fi ca dureaza de cand începe (data cand ai facut boacana) si pana cand se termina. Acum cand se termina, Dumnezeu cu mila, aici in Romania
Depinde de volumul de lucru de la Parchetul de pe langa Judecatoria de care apartineti. Cu un volum mare, media este intre 6 - 12 luni pana veti fi trimis in judecata. Daca nu sunt complicatii dupa alte 3 - 4 luni totul se va incheia. Bafta!
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2011
sbk_77, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victima savinmarius savinmarius acum un an de zile am avut un accident cu victima si alcool la aparatu cu echilotestu mia iesit 0.80 dupa care am dus la recoltarea de sange la care miau ... (vezi toată discuția)
Procedura prelungire dovada circulatie biztza biztza pe 22-02-2011 am avut un accident rutier cu victima.s-adeschis dosar penal in urma caruia mi s-a retinut permisul si s-a eliberat dovada de 15 zile.joi ... (vezi toată discuția)
Retinere permis conducere basu radu basu radu Buna ziua! In urma cu 2 luni de zile mi s-a retinut permisul de conducere , si as dori sa ma ajutati prin a-mi arata cum trebuie sa procedez, pentru a-l ... (vezi toată discuția)