avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drept la concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drept la concediu de odihna

In ultimii 2 ani mama mea lucra doar vara si toamna,iar iarna si primavara era bagata in somaj..Acum este iarasi in somaj si as vrea sa stiu daca are dreptul la concediu de odihna..pe lunile lucrate in anul 2010,cel putin.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 19:54, 17 Ianuarie 2011
Buna seara !
In conditiile date , in masura in care nu s-a efectuat CO aferent perioadei lucrate in anul 2010 , se poate solicita numai contravaloarea CO neefectuat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna. raulgonzales raulgonzales Am o nelamurire.Sotia mea a intrat in concediu prenatal la 17.05.2010 si a stat in crestere copil pina la data de 01.09.2011.Vreau sa stiu daca avea dreptul la ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale incheiere contract conf.cm art.65 alin.1 marylero marylero Buna ziua, Avem un angajat caruia i se incheie contractul de munca conf.CM art.65 alin.1. Referitor la plata zilelor de concediu aferente 2010 ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna (+drepturile salariale aferente lui ) se poate primi retro? Maris Simona Maris Simona Sunt angajata in invatamant pe perioada nedeterminata si lucrez din 01.09.2001 fara intrerupere .In perioada 01.09.2009-21.04.2010 am lucrat efectiv , iar in ... (vezi toată discuția)