in anul 2010 am intrerupere pe cartea de munca 4 luni din luna iulie.in iunie am avut concediu medical cu avort spontan,in octombrie sunt reangajata la aceeasi firma,angajatorul stiind ca din nou sunt cu sarcina.in decembrie am internare cu iminenta de avort si mi s-a eliberat adeverinta de risc maternal.concediul din 08.12.2010 pana in 31.12.2010 e concediu de boala,din 31.12.2010 e de risc maternal.de ce nu mi se poate plati concediul medical?mai ales cel de boala?eu cand am fost in decembrie nu figuram la casa de sanatate
1. Indemnizatia de concediu medical se poate plati daca la data intrarii in concediu medical aveti cel putin o luna vanituri din salariu.
2. Sesizati Casa de Asigurari de Sanatate daca nu vi se plateste certificatul medical.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Cic pfa
danutza2k7
buna ziua !as vrea daca ar putea cineva sa ma lamureasca cu o problema majora ptr mine.din 11.09.2008 am semnat un contract de agentie,colaborare cu o firma.in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical
siddhis
Sotia mea este in ~6luni de sarcina. La firma actuala figureaza de pe 1.04.2010. Inainte a lucrat la acelasi punct de lucru, dar figura pe alta firma, pe care ... (vezi toată discuția)