avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical

in anul 2010 am intrerupere pe cartea de munca 4 luni din luna iulie.in iunie am avut concediu medical cu avort spontan,in octombrie sunt reangajata la aceeasi firma,angajatorul stiind ca din nou sunt cu sarcina.in decembrie am internare cu iminenta de avort si mi s-a eliberat adeverinta de risc maternal.concediul din 08.12.2010 pana in 31.12.2010 e concediu de boala,din 31.12.2010 e de risc maternal.de ce nu mi se poate plati concediul medical?mai ales cel de boala?eu cand am fost in decembrie nu figuram la casa de sanatate
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:09, 18 Ianuarie 2011
1. Indemnizatia de concediu medical se poate plati daca la data intrarii in concediu medical aveti cel putin o luna vanituri din salariu.
2. Sesizati Casa de Asigurari de Sanatate daca nu vi se plateste certificatul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic pfa danutza2k7 danutza2k7 buna ziua !as vrea daca ar putea cineva sa ma lamureasca cu o problema majora ptr mine.din 11.09.2008 am semnat un contract de agentie,colaborare cu o firma.in ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal iliealinaionela iliealinaionela buna seara.am urmatoarea nelamurire.sunt asistent farmacist,in ultimul an de zile am lucrat la doua farmacii.in luna septembrie 2014 am avut o pauza de 20 de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical siddhis siddhis Sotia mea este in ~6luni de sarcina. La firma actuala figureaza de pe 1.04.2010. Inainte a lucrat la acelasi punct de lucru, dar figura pe alta firma, pe care ... (vezi toată discuția)