avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... plata contributiilor pentru pensie, unde?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

plata contributiilor pentru pensie, unde?

Am incheiat un contract de asigurare pentru pensie si nu stiu unde se mai plateste cotizatia? pana acum plateam la casa de pensii din Vitan, la orice caserie de acolo, dar acum am trimis pe cineva sa-mi plateasca pentru ca eu nu sunt in tara si mi-a zis ca n-a reusit sa plateasca pentru ca si-au mutat sediul si nici n-a reusit sa afle unde s-au mutat.

Stiti ceva s-au mutat de acolo din Vitan?
Cel mai recent răspuns: miki3 , utilizator 23:20, 18 Ianuarie 2011
Nu stie nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de asigurare in sistemul public de pensii cainebogdan cainebogdan unde pot plati si eu o carte de munca ca sa imi mearga vechimea fara a lucra undeva efectiv ? ce acte am nevoie pentru asta ? va multumesc. (vezi toată discuția)
Intarzierea intrarii in drepturi ca pensionar Rizescu Georgiana Rizescu Georgiana Am depus actele bunicii mele pentru ridicarea pensiei de urmas de veteran de razboi la inceputul lunii iunie 2014 la A.N.V.R. sector 4. Dupa o saptamana am ... (vezi toată discuția)
Unde scrie in lege ca trebuie sa achit cas in arondarea domiciliului din buletin? eusaisapte eusaisapte Precizez ca am buletin de Bucuresti dar locuiesc in provincie cu flotant. Nu gasesc in nici o lege unde scrie ca nu pot achita CAS si in provincie. Ma ajutati ... (vezi toată discuția)