avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Facturi semnate si neplatite
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Facturi semnate si neplatite

Buna ziua,

Situatia pe scurt este asa: avem contract semnat cu firma pt prestari servcii la un imobil. Serviciile s-au executat, s-a semnat proces verbal de receptie lucrari, beneficiarul(antreprenorul) a semnat facturile (a consimtit plata) dar nu vrea sa plateasca pe motiv ca nu primeste banii de la beneficiarul final (contractul lui cu beneficiarul final fiind mai mare, incluzand si alte lucrari cu alte firme).
Ce posibilitati sunt pentru a-l forta sa ne achite facturile semnate? deja incepe sa nu mai raspunda la telefon. prima este din decembrie 2007, ultima de acum o luna.

multumesc pentru orice sugestii.
Cel mai recent răspuns: ralu1 , utilizator 16:10, 9 Aprilie 2008
multumesc pt toate raspunsurile, voi citi cu atentie ambele ordonante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare knopfler40 knopfler40 Cum ar trebui sa procedez pentru a-mi recupera banii investiti intr-o lucrare ? Pe scurt: firma pe care o administrez, a semnat un contract de executie ... (vezi toată discuția)
Oug 119/2007 ianliana ianliana oug 119/2007 defineste contractul pentru care se aplica fiind un contract incheiat intre comercianti sau comercianti si o autoritate contractanta si avand ca ... (vezi toată discuția)
Sa fac actiune in drept comun sau sa fac somatie conform og 5/2001? glo glo ca societate comerciala am prestat servicii unei alte societati. am contract, factura ,proces verbal de receptie a lucrarilor,am efectuat procedura ... (vezi toată discuția)