avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... contract colaborare pfa -angajator strain
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

contract colaborare pfa -angajator strain

Buna ziua
As dori sa stiu daca detin autorizatie de persoana fizica autorizata cu domeniul de activitate finisaje interioare pot incheia un contract de colaborare cu o firma straina avand si firma respectiva acelasi domeniu ( de ex. o firma din Franta?)
Ce documente sunt necesare?

Multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: glamour7576 , utilizator 14:05, 18 Ianuarie 2011
atentie detasare PFA in state membre U.E. cititi directiva europeana sau consultati va la CASS BUCURESTI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat si pfa ginnyy ginnyy Poti fi si salariat si PFA in acelasi timp? Astfel, persona va obtine si venituri salariale si plata serviciilor prestate ca PFA (de la aceeasi Societate ... (vezi toată discuția)
Freelance translating cmihail cmihail Buna ziua, Stiu ca s-a mai discutat destul de mult pe acest subiect, insa am ramas cu doua nedumeriri: 1. Prestarea in mod independent de servicii de ... (vezi toată discuția)
Cetatenii straini din state terte detasati in romania Alexandru Cutean Alexandru Cutean Cetatenii straini detasati in Romania intra sub incidenta art. 3 al. 1 litera a din O.U. nr.56/2007 care spune ca:Strainii pot fi incadrati in munca pe ... (vezi toată discuția)