avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... re
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

re

Dar un concediu fara plata nu am cum sa imi iau? citeam in contractul colectiv de munca ca: " Art. 62. - (1) În afara concediului legal plătit pentru îngrijirea copiilor în vârstă de până la doi ani, salariata mamă poate beneficia de încă un an concediu fără plată.". Intentia mea e sa stau nu o sapt sau 2 acasa ci o per putin mai mare, cel putin 2 luni.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 14:49, 18 Ianuarie 2011
Daca incepeti topicuri noi in loc sa raspundeti, n-o sa mai inteleaga nimeni nimic. Folositi butonul "raspunde" din topicul initial www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina si lauzie nicolmiclea nicolmiclea Va multumesc pt raspunsuri, o sa iau legatura cu inspectorul societatii.Probabil ca trebuie sa solicit o cerere de la angajata pt concediu de sarcina ca sa o ... (vezi toată discuția)
Despre intrebare neonemesis neonemesis Va rog frumos sa-mi raspundeti la intrebarea care am scris-o pe acest forum, acum cateva zile. Vreau sa depun demisia la unitate si doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cic pentru doi copii Mihaela T Mihaela T Buna ziua, Sunt in concediu pentru ingrijirea copilului in varsta de pana la doi ani pana in ianuarie 2010 dar am nascut de ... (vezi toată discuția)