avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sarcina si lauzie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sarcina si lauzie

Va multumesc pt raspunsuri, o sa iau legatura cu inspectorul societatii.Probabil ca trebuie sa solicit o cerere de la angajata pt concediu de sarcina ca sa o pot tine in evidenta contabila pana cand va naste.:-/
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 16:42, 13 Mai 2008
Ca sa raspundeti aveti butonul "Raspunde", nu faceti topic nou.

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2008
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Re adrip adrip Dar un concediu fara plata nu am cum sa imi iau? citeam in contractul colectiv de munca ca: \" Art. 62. - (1) În afara concediului legal plătit pentru ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la concediu pentru sarcina si lauzie? jojica jojica Am fost in somaj din octombrie 2009 pana in octombrie 2010.In septembrie 2010 am ramas insarcinata si ca atare voi naste un baietel in iunie 2011.Vreau sa va ... (vezi toată discuția)
Angajator refuza sa imi accepte concediu medical si nu vrea sa imi dea adeverinta de salariat pydy03 pydy03 Buna ziua . Mi-am reluat activitatea la o societate din 1.10.2010. De curand am aflat ca am o sarcina cu risc.iar medicul de specialitate considera ca va ... (vezi toată discuția)