avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Notificare de la societate de recuperari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Notificare de la societate de recuperari

buna ziua,
Am si eu o intrebare.Sper sa ma ajute cineva cu un raspuns.
Din anul 2009 luna noiembrie nu am mai achitat un credit la o banca.De atunci au mai incercat sa ia legatura cu mine atat telefonic cat si prin posta dar nu am raspuns si nici nu am semnat nimic. astazi am primit un mesaj pe telefon de la [EDITAT] prin care imi spun sa iau legatura urgent cu ei la un nr de telefon. creditul este pana pe 7 ani facut. Ce trebuie sa fac? Sau ce se poate intampla?
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:43, 18 Ianuarie 2011
raspundeti cu veniturile si /sau bunurile dvs pt acest credit, puteti fi executat silit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru datorii telefonie adolf84 adolf84 buna ziua, in urma cu mai bine de 7 ani , am avut un contract la [editat] romania, pt telefonie mobila( am avut aboanment ), dupa ce nu am mai platit ... (vezi toată discuția)
Datorie societate telefonie mobila laurentiueu laurentiueu am primit de la SERVICIUL JURIDIC\'\'combaterea fraudei si executarii silite\'\' o scrisoare prin care imi spun ca in termen de trei zile trebuie sa platesc o ... (vezi toată discuția)
Rate neachitate Subcinschi Subcinschi Buna ziua, Am o executare silita pentru rte neachitate , m-am intalnit cu executorul la birou am declarat ca am doar o masina pe numele meu , opel corsa di ... (vezi toată discuția)