avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... alocatie monoparentala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

alocatie monoparentala

buna ziua ,am o ontrebare cu privire la alocatia monoparentala.sotia are un copil minor din alta casatorie de cateva luni s-a casatorit cu mine.acum intrebarea este daca isi va pierde dreptul la alocatia monoparentala?????
Cel mai recent răspuns: carpov , utilizator 09:46, 19 Ianuarie 2011
sigur ca si-o va pierde.
dar copilul nu este pe numele meu, si exista un barem al venitului dupa care se da aceasta alocatie sau numai faptul ca s-a recasatorit a dus la pierderea acestui drept?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie monoparentala maddutzyka maddutzyka Buna seara.Timp de 1 an si 10 luni cat are acum baiatul meu am beneficiat de alocatie monoparentala.Acum mi s-a spus ca nu mai pot beneficia de alocatie ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala ContSters143145 ContSters143145 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti daca am dreptul sa primesc alocatie monoparentala atat timp cat sunt divortata de tatal copilului dar m-am recasatorit ... (vezi toată discuția)
Drepturi pentru copilul recunoscut de tatal in inchisoare ? mariamari mariamari Buna ziua. As dori sa aflu cum se poate rezolva o situatie atat de dificila ca a mea. Acum 2 luni am nascut nefiind insa casatorita cu tatal copilului. Acum 4 ... (vezi toată discuția)