avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... executare silita prezidentiala?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

executare silita prezidentiala?

-conditiile unei executari silite prezidentiale din apartament anl -
-ce presupune un asemenea proces
-exista un minor de 11ani care locuieste cu paratul in alta localitate
-mama minorului a inaintat executarea din apartament a tatalui(paratului)
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:47, 18 Ianuarie 2011
cred ca doriti sa spuneti evacuare pe ordonanta presedintiala. Reclamanta va inainta mai intai o cerere instantei de domiciliu prijn care va solicita evacuarea insa trebuie sa aiba motive intemeiate cum ar fi lipsa titlului sau imposibilitatea convietuirii pe motiv de violenta cu conditia sa existe partaj pe rol. Prin ordonanta presedintiala nu se rezolva fondul problemei , ci este o masura provizorie conf,. art. 581 c.pr.civ. care se ia temporar pana la solutionarea procesului de fond .
Detaliati intrebarea pentru a primi un raspuns la obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare sot din domiciliu pamfila pamfila sotia fratelui meu vrea sa divorteze si a introdus cerere de divort. Au doi copii , apartamentul in care locuim este al fratelui mostenit de la parintii ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala notisvaly notisvaly absenta copilului timp de 5 saptamani de la gradinita unde a frecventat 2 ani de zile prin parasirea domiciliului din mediul urban de catre mama impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Suspendarea posesiei zeciualex zeciualex am fost evacuat temporar de la domiciliul proprietate proprie pana la definitivarea partajului.imediat dupa recurs am facut buletin la adresa respectiva unor ... (vezi toată discuția)