avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

va scriu din Italia. am nevoe de o informatie de la un avocat.
din 2005 nu am mai ridicat pensia alimentara a fiicei mele din romania. in vara aceasta fiica mea implineste 18 ani. vreau sa stiu daca am dreptul sa ridic pensia alimentara (de la casa pensiei) pe anii din urma de care nu am beneficiat.
va multumesc anticipat.???
erika.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:17, 18 Ianuarie 2011
pensia alimentara v-o datoreaza fostul sot, nu casa de pensii. puteti recupera pensia pe ultimii 3 ani prin executare silita, daca nu ii da de bunavoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara erikaforum erikaforum va scriu din Italia. am nevoe de o informatie de la un avocat. din 2005 nu am mai ridicat pensia alimentara a fiicei mele din romania. in vara aceasta fiica ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ContSters234338 ContSters234338 De 10 ani sunt divortat si locuiesc cu fosta mea sotie in aceeasi casa. Am o fiica de 21 ani studenta la facultate particulara, acum 13 ani am trecut casa ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara + credit ipotecar IuliaEftimie IuliaEftimie Divortata in 2009 cu un minor in intretinere. Pensie alimentara platita pana in 2010. Nu exista partaj. Am credit ipotecar pe apartament, platit la zi, ... (vezi toată discuția)