avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... FAMILIE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

FAMILIE

BUNA ZIUA! AM O FATA CARE ARE ALT NUME DE FAMILIE. EU SI SOTUL MEU CARE NU ESTE TATAL EI NATURAL DAR O CRESTE DE LA 4 LUNI AM VREA SA O TRECEM PE NUMELE NOSTRU DE FAMILIE.PRECIZEZ CA TATAL EI NU A VAZUT-O NICIODATA SI NU-I PLATESTE PENSIE.SPUNETI-MI VA ROG DACA SE POATE SI CUM? VA MULTUMESC MULT!
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 20:24, 18 Ianuarie 2011
Prin adoptie.Cu acordul sotului dvs.Fara acordul lui nu puteti numai daca ii deschideti actiune de decadere din drepturile parintesti.Desi,cred ca si atunci i se cere acordul in instanta.
cati ani are copilul? daca nu este major, prin adoptie de catre tatal vitreg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara , sunt mama al unui copil de aproape 5 ani , divorțată ... Alexandra13p Alexandra13p Buna seara , sunt mama al unui copil de aproape 5 ani , divorțată și recăsătorita. Tatăl copilului dorește ca el sa fie decăzut din drepturile ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara elkahlout_roxana elkahlout_roxana daca tatal nu plateste pensia alimentara luni la rand, chiar ani, cum ar putea fi tras la raspundere? mi se pare ca daca nu plateste, nici drept de vizita ... (vezi toată discuția)
Tutore unic annitza24 annitza24 buna ziua, Am o fetita de 8 ani. m-am despartit de tatal ei natural de 7 ani. Nu s-a implicat niciodata in viata ei, nu il cunoaste. Singura implicare este ... (vezi toată discuția)