am fost condamnat in ''98 la 7 ani inchisoare,am executat pina in 2003 luna iulie,cind am fost pus in libertate conditionat pentru buna purtare! cind pot depune cererea pentru reabilitare judecatoareasca?:(..astept asta de atitia ani si parca nu mai trece,oriunde merg ..oriunde vreau sa pun si eu un cv sa lucrez...ma lovesc de problema cazierului,cind sunt si eu ales dintre candidati ..imi cere cazierul...inebunesc! cit oare no sa mai fiu privit oare ca o paria a societatii! romania si legile ei! am fost condamant odata, am executat ,k...dar dc oare trebuie sa mai fiu odata condamant si dupa ce ies din inchisoare, dupa ce mi-am ispasit pedeapsa?...oare dc!? poate imi raspunde si mie cineva la intrebarea cu reabilitarea! va multumesc!:(
multumesc:(! k...e clar! termenul de incercare e foarte mare! nu imi ofera nici o sansa sa pot lucra, sa pot supravietui.oriunde merg...cere cazierul! e strigator la cer! oriunde mergi esti a doua oara condamnat..pt ca normal..ai cazier! va multumesc mult!
Nu ar fi normal,dar se pare ca nu numai faptul ca aveti cazier,constituie o piedica,ci faptul ca pedeapsa ca si cuantum este foarte mare.
Practic pentru ce infractiune ati fost condamnat ?
1. in acest caz nu intervine reabilitarea de drept avand in vedere durata pedepsei
2. dupa luna iulie 2013 va puteti adresa instantei pentru reabilitare judecatoreasca insa doar daca ati achitat chelt + prejudiciul si aveti un comp adecvat in societate , carcaterizare + loc de munca
Reabilitare cazier
narcis78
in anul 2000 am avut niste probleme..3 dosare de fapt. 1 conducere fara permis si 2 furturi .dupa ce am fost condamnat sa facut contopirea pedepsei si am ramas ... (vezi toată discuția)