avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CREANTE CREDIT BANCAR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CREANTE CREDIT BANCAR

Acum cativa ani am avut un card credit la X .De curand,mai exact in luna februarie am primit o scrisoare de la o firma de recuperari creante (Y) o instiintare precum ca datele mele au fost preluate de ei in scopul de a recupera datoriile cumparate.Eu am sunat la Y si le-am cerut detalii cu privire la suma care o datorez precum si un cont unde pot efectua plata.Mi-au raspuns ca nu stiu ca trebuie sa ia legatura cu X si asamd .Am fost la X si nici eu nu au stiut sa imi raspunda.Am lasat o scrisoare catre X cu nr inregistrare cum sa imi spuna si mie cat si unde sa platesc.In curt timp primesc o scrisoare ca pot plati la orice sediu X sau la sediu.Merg platesc ....si fac cerere de inchidere de cont.Dupa o saptamana merg la ei si imi dau o adeverinta cum ca nu mai am nici o datorie catre ei ,ca am achitat suma integrala cu 350.00 RON .Plata efectuata pe 04.02.08 si tot atunci am facut si cererea.Pe 16 .02.08 merg si imi dau adeverinta cum ca in data de 07.02.08 contul a fost inchis si nu mai am nici o datorie fata de ei.Am zis ca sa terminat orice poveste.Joia trecuta primesc o scrisoare de la Y ca am de plata 25.05 RON si ca in data de 08.02.08 sa incheiat un contract intre X si Y si ca Y a preluat creantele mele si sa platesc cei 25.05 RON pana la data de 12.04.08.Cum este posibil sa imi vanda un cont care pe data de 07.02.08 este inchis?....si pe 08.02.08 sa se inchida un contract intre ei?... .Am sunat si la X si la Y si au dat din umeri ..nici o infrmatie.Am fost la X am facut din nou o plangere...in care sa ma lamureasca de ce sa ajuns din nou aici din mom ce in feb am platit suma pe care mi-au zis o ei(mi-au zis sa astept ca termenul legal este de 30 zile) Precizez ca am vrut sa fiu informat si de catre Y in februarie(le-am trimis FAX si am copia dupa raport de transmisie) si nici acum nu am primit nimik decat scrisoare ca mai am de plata.Ce pot face in privinta asta ca nu vreau sa apar in biroul de credite (vreau ca de la data de 04.02.08 sa par ca fiind achitat de orice datorie fata de ei......pt ca incepand dupa data asta in 3 lun ieu putem sa fac un credit..iar acum nu pot ca figurez din nou..din mom ce eu aveam o datorie ata de ei).Va multumesc....As putea sa ii dau in judecata?...as castiga?...
Cel mai recent răspuns: Tzii , utilizator 13:41, 9 Aprilie 2008
Sigur ca da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recorelare mancipri mancipri Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)
Firma de prestari servicii cablu tv solicita plata factura dupa incheiere contract de furnizare servicii korra1 korra1 Buna seara, In urma cu 2 ani, mai exact luna ianuarie 2013 am reziliat contractul cu UPC Romania, furnizorul de cablu tv (contract initiat pe 23.11.2009). ... (vezi toată discuția)
Somație credit express Ionut_g Ionut_g Buna seara ! Am si eu o problema, daca ma puteți ajuta cu un raspuns. Acum doi ani tatăl meu a decedat si a trebuit sa închid abonamentul la Orange. Am fost ... (vezi toată discuția)