avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CUM POT RECUPERA BANII DE LA C.E.C ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CUM POT RECUPERA BANII DE LA C.E.C ?

Buna seara. In anul 1994, bunicul meu a depus la C.E.C. suma de 500.000 lei . A pastrat banii cu scopul de a primi dobanda si a-i lasa apoi mostenire fiicelor sale . Intre timp a decedat , iar acum - cand mama mea s-a dus la CEC sa recupereze acea suma de bani , i s-a spus ca din cauza denominarii leului , suma a devenit nesemnificativa . Avem intentia sa dam in judecata CEC-ul pentru inselaciune . Din punctul dvs de vedere, ce sanse exista sa putem recupera banii folositi in tot acest interval de timp(17 ani) de CEC ? Va multumim foarte mult pentru amabilitate!
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 00:49, 19 Ianuarie 2011
Aveti dreptul sa va recuperati banii la valoarea actualizata plus dobanda legala , Daca CEC-ul refuza ramane actiunea civila .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet cec cu dobanda si castiguri alexTr alexTr Buna ziua, Incep prin a va spune ca multa vreme am fost mandru pentru ca in copilaria mea am primit in dar de la bunicii mei un cec de 5000 de lei,multa vreme ... (vezi toată discuția)
Librete de economii cec cu dobanda si castiguri auto IoanaCristescu IoanaCristescu Buna ziua, In limita timpului dvs disponibil, am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu urmatoarea problema : Sunt mostenitoarea unor ... (vezi toată discuția)
Librete cec cu dobanda si castiguri autoturisme... mihai63 mihai63 Am gasit printre actele vechi ale parintilor mei niste librete cu dobanda si castiguri in autoturisme (cu limita de suma minim 5000 lei), emise intre anii 1972 ... (vezi toată discuția)