avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salariu presedinte - CAS ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salariu presedinte - CAS ?

La salariul presedintelui sau cenzorului se opreste CAS/CASS daca acestia mai contribuie la aceste asigurari avand un alt loc de munca ?
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 15:29, 22 Ianuarie 2011
Somajul nu se ia de la asociatie, se ia de la stat, iar cand se va ajunge in situatia de a lua somaj se va lua in calcul si contributia pentru veniturile din partea asociatiei.
Nimeni nu opreste aceste contributii, angajatorul trebuie sa le retina din proprie initiativa si sa mearga sa le plateasca. Daca n-ati retinut spre exemplu contributia la sanatate, n-o sa vina o cucoana de acolo sa va roage sa le dati banii.
In momentul cand o sa vada in baza de date a fiscului ca au existat venituri pentru care nu s-a platit cass conform legii vor trimite somatie de plata. Peste o luna, peste 1 an, peste 5 ani, cand se trezesc ei. De fapt cum se si intampla in realitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionar dacia - pensionar, dator la fisc desi nu a primit un leu dividende in viata lui byrev byrev Dupa marea teapa a privatizarilor in masa, bunica mea a devenit actionar la Dacia, actiuni care ulterior au fost \\\\"diluate\\\\" prin matrapazlacuri ... (vezi toată discuția)
Og 58/2010 pt asociatiile de proprietari mihasi mihasi 1.Aceasta ordonanta se aplica conventiilor civile ocazionale si contractelor de mandat ale presedintilor de asociatii de proprietari? 2. Au aparut normele de ... (vezi toată discuția)
Cass,pentru administrator imobile la asociatie de proprietari,pensionar fratila mihaela fratila mihaela Am primit o Decizie de impunere a CASS, pe perioada2010-2012 . In martie 2011, As.de proprietari a solicitat relatii la CASS , privind obligatiile de plata. ... (vezi toată discuția)