avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasarea unui lucrator roman in UE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasarea unui lucrator roman in UE

Ce documente trebuie intocmite, si daca e nevoie sa fie si traduse, in vederea detasarii unui muncitor calificat la o societate italiana. Ce alte sume trebuie platite (si daca pot fi platite direct de societatea la care se detaseaza), in afara salariului si a diurnei de 50% din salariu. Plata de catre societatea la care se detaseaza poate fi prevazuta ca o clauza in contractul de servicii pe care il incheie SRL dinRomania cu societatea italiana?
Cel mai recent răspuns: glamour7576 , utilizator 13:30, 19 Ianuarie 2011
Ultima actualizare: Tue Jan 18 09:57:44 EET 2011
Europa-gateway to the European Union
Regulamentul (CE) nr. 987/2009 al Parlamentului European si al Consiliului din 16 septembrie 2009
Publicat in: Thu Mar 04 13:14:35 EET 2010

Regulamentul (CE) nr. 987/2009 al Parlamentului European si al Consiliului din 16 septembrie 2009 de stabilire a procedurii de punere in aplicare a Regulamentului (CE) nr.883/2004 privind coordonarea sistemelor de securitate sociala
[ link extern ]

sau

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
glamour7576, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementare conditii emitere a1 pt societati comerciale sibianro sibianro Buna ziua, Care este Legea care reglementeaza conditiile care trebuiesc indeplinite de catre o societate comerciala (in cazul nostru - o societate autorizata ... (vezi toată discuția)
Recunoastere in romania a veniturilor realizate in republica moldova Maria_Vasluianu Maria_Vasluianu As dori sa stiu ce sanse am ca sa imi fie recunoscute veniturile realizate in Republica Moldova pentru a putea beneficia de indemnizatie crestere copil in ... (vezi toată discuția)
As avea dreptul la indemnizatie pentru crestere copil? Laurentia M Laurentia M Buna seara! Daca am lucrat in strainatate legal, cu contract de munca pe termen determinat(mai exact 8 luni in Elvetia)si imediat dupa aceasata perioada am ... (vezi toată discuția)