avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CONTRIBUTII PENSIE PFA 2011
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CONTRIBUTII PENSIE PFA 2011

Buna ziua,

Sunt PFA si pana acum platean contributia la pensie pentru venitul pe care il doream eu, puteam plati chiar si 20 - 30 lei pe luna. Am inteles ca din ianuarie anul curent contributia se va plati raportandu-se la cel putin 640 lei (treapta ierarhizare 1), asta insemnand undeva pe la 210 - 220 pe luna. Este adevarat? Pentru ca, in conditiile astea, e super nasol si ma gandesc tare mult sa inchid pfa-ul sau sa il suspend....

Mul;tumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: nicoletastoian11 , utilizator 15:22, 3 Februarie 2011
La inceputul lunii ian. am fost sa platim contributia la pensii (in calitate de producator agricol) si nu aveau norme de aplicare .... la sf lui ian. am achitat 222 lei/luna. Deci da e adevarat!:(
Da, intre timp am aflat si eu ca, din pacate, este adevarat. Multumesc oricum!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - contributii pensie 2011 nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna ziua, Sunt PFA si pana acum platean contributia la pensie pentru venitul pe care il doream eu, puteam plati chiar si 20 - 30 lei pe luna. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Impozite pfa tataruanca tataruanca buna seara,mi-am infiintat de ceva timp pfa si vroiam sa stiu care sunt darile la stat ce trebuie platite pt a beneficia de prenatal sau indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa del_gf del_gf As avea rugamintea sa ma lamureasca cineva: 1) cand trebuie sa platesc contributiile si impozitul, in cazul in care data infiintarii PFA va fi 7 septembrie ... (vezi toată discuția)