avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... poate fii suspendat contractul de munca????????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

poate fii suspendat contractul de munca????????

buna ziua
am o intrebare: mi-am dat demisia, iar angajatorul nu vrea sa ma lase sa plec spunandu-mi ca imi va suspenda contractul individual de munca, Este posibil si in acelasi timp legal????
Cel mai recent răspuns: Elena Mihaela SPATARESCU , Consilier juridic 12:00, 19 Ianuarie 2011
Nu cunosc detalii ale neintelegerii dintre dvs.si angajator dar aveti aici motive de suspendare din partea angajatorului

Suspendarea din initiativa angajatorului
- cercetarea disciplinara
- suspendarea ca sanctiune disciplinara
- formularea unei plangeri impotriva salariatului de catre angajator sau trimiterea in judecata a salariatului pentru fapte incompatibile cu functia detinuta
- motive economice, tehnologice, structurale sau similare
- detasarea
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
Contractul de munca poate fi suspendat in conditiile art. 52 din C.muncii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea contractului de munca alllen alllen Se poate suspenda contractul de munca cu data de 05.12.2009 cu art.52 alin.(1) lit.a) daca eu sunt in concediu medical din data de 27.11.2009? Se pot lega si ... (vezi toată discuția)
Art 52 lit c codul muncii MihaiCL MihaiCL Buna seara. Art 52 lit c este obligatorie pentru angajator in cazul in care a formulat plangere penala inpotriva angajatorului? Sau poate inlocui acest ... (vezi toată discuția)
Suspendarea contractului de munca lyzuca lyzuca se poate suspenda contractul de munca ,dupa ce s-a depus demisia ? (vezi toată discuția)