avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxe notariale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxe notariale

Buna ziua. Stiu ca de anul acesta din feb vor scadea taxele la notari.
Stie careva o data exacta din luna feb?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 14:34, 20 Ianuarie 2011
Nu scad taxele notariale. Au scazut valorile de expertiza ale bunurilor imobile in anumite circumscriptii. (de regula in circumscriptiile in care acestea au crescut in ultimii ani). Taxele notariale sunt aceleasi, procentual vorbind, dar scad valorile la care acestea se raporteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notarul refuză să deschidă succesiunea pentru că un teren se află în alt județ. ce pot face, cui să mă adresez? Prumcp Prumcp Bună ziua! În masa succesorală a mamei mele decedate se află mai multe bunuri, printre care un teren aflat în județul în care ea, eu și sora mea avem ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire Ema Claudia Ema Claudia Ma puteti indruma in legatura cu metodele de dezbatere a mostenirii ? Careve mai avantajoasa? Am inteles ca medierea nune prea in regula. (vezi toată discuția)
Partaj corect anaconda1 anaconda1 Buna,asi dori sa aflu cum se face partajul pentru o locuinta neintabulata ? Cine stabileste valoarea ei si cum se imparte ? Am un prieten in aceasta situatie ... (vezi toată discuția)