avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Hartuire sexuala si violare de intimitate
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Hartuire sexuala si violare de intimitate

Buna ziua!
Apelez aici pentru ca am nevoie de ajutor specializat.
Povestea incepe asa...Acum 2 saptamani am dat la prietenul meu webcam si am acceptat sa ma dezbrac nestiind k el inregistreaza totul.Am facut-o de doua ori.Cand am vrut sa pun punct acestei relatii el mi-a zis k sunt niste filmulete inregistrate si ca o sa le posteze pe internet.zis si facut....le-a postat pe 13 ianuarie si apoi a trimis linkurile la toata familia si prieteni apoi el a circulat peste tot.Am incercat sa vorbesc cu el sa le stearga dar nu a fost de acord,am trimis e-mail la administratorul site-ului spunandu i sa le elimine deoarece nu au fost puse cu acordul meu,nu am primit din partea acestuia nici un raspuns.
Va rog mult sa ma ajutati!!!Nu stiu cum sa procedez

O parere neavizata... dar poate iti da curajul sa mergi mai departe...
Oricum te-ai despartit de el... oricum familia ta si cei care contau pentru tine au vazut imaginile... le-au mai vazut si alti distrusi care se uita la asa ceva. Chiar daca se sterg filmele... vorba oricum se duce. Deci, raul a fost facut.
Daca vrei sa termini cu totul cu el... las-o balta... in cateva zile nu se mai uita nimeni la filmele alea, iar cei care te iubesc si te respecta cu adevarat deja au inteles si au acceptat ce si cum.
Daca vrei sa te tii de principii si de dreptatea pe care o ai, ia avocat si mergi pana la capat, daca adminul nu vrea sa o faca de bunavoie!
Banuiesc prin ce treci... a vrut sa te faca sa suferi si a reusit. A vrut sa mai pomenesti de el... si iar o faci... ar merita sa mergi pana la capat ca macar sa nu aiba satisfactia ca a ramas ca el.
Dar stai intai si analizeaza cu tine insuti daca merita sa te agiti sau nu. (cred ca daca ajungi la instanta mai e chestie si de bani, timp si ce zicea cineva mai sus, reputatie oricum sifonata)
mica_lu a scris:

O parere neavizata... dar poate iti da curajul sa mergi mai departe...
Oricum te-ai despartit de el... oricum familia ta si cei care contau pentru tine au vazut imaginile... le-au mai vazut si alti distrusi care se uita la asa ceva. Chiar daca se sterg filmele... vorba oricum se duce. Deci, raul a fost facut.
Daca vrei sa termini cu totul cu el... las-o balta... in cateva zile nu se mai uita nimeni la filmele alea, iar cei care te iubesc si te respecta cu adevarat deja au inteles si au acceptat ce si cum.
Daca vrei sa te tii de principii si de dreptatea pe care o ai, ia avocat si mergi pana la capat, daca adminul nu vrea sa o faca de bunavoie!
Banuiesc prin ce treci... a vrut sa te faca sa suferi si a reusit. A vrut sa mai pomenesti de el... si iar o faci... ar merita sa mergi pana la capat ca macar sa nu aiba satisfactia ca a ramas ca el.
Dar stai intai si analizeaza cu tine insuti daca merita sa te agiti sau nu. (cred ca daca ajungi la instanta mai e chestie si de bani, timp si ce zicea cineva mai sus, reputatie oricum sifonata)

Va multumesc foarte mult pentru cuvintele adresate,sunt si eu constienta ca toate aceste vorbe o sa dispara intr-o zi...dar daca nu iau masuri acum daca peste mai ult timp o sa revina problema?poate o sa am o slujba,o familie si mi-ar afecta viata,ar fii ceva care m-ar urmar toata viatza si am sa traiesc cu frica ca intr-o zi am sa trec prin aceasi situatie,si sa mai trec prin asa ceva nu as mai rezista.
Trebuie sa opresc asta odata pentru totdeauna...nu vreau mare lucru decat sa se stearga de pe site si sa aflu IP celui care le-a postat,pentru ca este folosit alt nume,nu cel al fostului,trebuie sa ajung la sursa....trebuie sa tai raul din radacina.
Va multumesc inca odata!
Are dreptate mica_lu ca raul a fost facut si iar ce spuneti dumneavoastra ca vreti sa indepartati raul de la radacina sa nu mai traiti cu frica nu puteti scapa pentru ca chiar daca se sterg aceste filmulete acum de pe siitte fostul prieten nu le sterge din arhiva lui si peste timp le mai poate posta oricand daca tot vrea sa va strice imaginea.
dny Daniel a scris:

Are dreptate mica_lu ca raul a fost facut si iar ce spuneti dumneavoastra ca vreti sa indepartati raul de la radacina sa nu mai traiti cu frica nu puteti scapa pentru ca chiar daca se sterg aceste filmulete acum de pe siitte fostul prieten nu le sterge din arhiva lui si peste timp le mai poate posta oricand daca tot vrea sa va strice imaginea.

Tocmai pentru asta as vrea sa stie ca ceea ce face nu este legal si sa nu mai repete aceasi actiune.Poate o sa-i fie frica...nu stiu as face tot ce imi sta in putinta sa nu mai apara niciodata.
Multumesc pentru sfat!
Ce varsta ai ? Daca esti minora il poti 'executa' foarte frumos pe respectivul.

Alte discuții în legătură

Santaj stefan_ruxandra stefan_ruxandra ma puteti ajuta?nush daca ma adresez pe forumul care trebuie, dar iata ce vroiam sa va intreb:am o prietena care s-a despartit de prietenul ei, iar acesta are ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea video poate fi publicata fara consimtamantul protagonistului? mixandra mixandra Prietena mea a facut acum ceva ani in urma un filmulet nu tocmai \"ortodox\" pentru iubitul ei din acea vreme, iar acum \"domnul\" acela o ameninta ca va posta ... (vezi toată discuția)
Web xxx-ajutor myra_mhl myra_mhl Va rog sa imi spuneti si mie daca pot sa fac ceva,am vb cu cineva pe messinger,si am f atat de tampita si m am dezbracat in fara la web ,si acum ma ameninta ca ... (vezi toată discuția)