mica_lu a scris:
O parere neavizata... dar poate iti da curajul sa mergi mai departe...
Oricum te-ai despartit de el... oricum familia ta si cei care contau pentru tine au vazut imaginile... le-au mai vazut si alti distrusi care se uita la asa ceva. Chiar daca se sterg filmele... vorba oricum se duce. Deci, raul a fost facut.
Daca vrei sa termini cu totul cu el... las-o balta... in cateva zile nu se mai uita nimeni la filmele alea, iar cei care te iubesc si te respecta cu adevarat deja au inteles si au acceptat ce si cum.
Daca vrei sa te tii de principii si de dreptatea pe care o ai, ia avocat si mergi pana la capat, daca adminul nu vrea sa o faca de bunavoie!
Banuiesc prin ce treci... a vrut sa te faca sa suferi si a reusit. A vrut sa mai pomenesti de el... si iar o faci... ar merita sa mergi pana la capat ca macar sa nu aiba satisfactia ca a ramas ca el.
Dar stai intai si analizeaza cu tine insuti daca merita sa te agiti sau nu. (cred ca daca ajungi la instanta mai e chestie si de bani, timp si ce zicea cineva mai sus, reputatie oricum sifonata)
Va multumesc foarte mult pentru cuvintele adresate,sunt si eu constienta ca toate aceste vorbe o sa dispara intr-o zi...dar daca nu iau masuri acum daca peste mai ult timp o sa revina problema?poate o sa am o slujba,o familie si mi-ar afecta viata,ar fii ceva care m-ar urmar toata viatza si am sa traiesc cu frica ca intr-o zi am sa trec prin aceasi situatie,si sa mai trec prin asa ceva nu as mai rezista.
Trebuie sa opresc asta odata pentru totdeauna...nu vreau mare lucru decat sa se stearga de pe site si sa aflu IP celui care le-a postat,pentru ca este folosit alt nume,nu cel al fostului,trebuie sa ajung la sursa....trebuie sa tai raul din radacina.
Va multumesc inca odata!