avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Certificat garantie pierdut
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Certificat garantie pierdut

Buna ziua.
am cumparat un telefon nokia in urma cu un an din Londra.De aproximativ o luna s-a defectat asa ca am fost cu el la un service autorizat nokia din Bucuresti. Doamna de acolo mi-a confirmat ca telefonul este inca in garantie( a verificat pe calculator seria telefonului) insa a zis ca nu mi-l poate repara gratuit deooarace imi trebuie certificatul de garantie.
Se mai poate face ceva daca nu am acest certificat sau chiatnta de la magazinul de unde am cumparat?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
sorinn007, utilizator
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 10:34, 21 Ianuarie 2011
Daca nu aveti chitanta nu puteti face nimic.
sorinn007 a scris:

Se mai poate face ceva daca nu am acest certificat sau chiatnta de la magazinul de unde am cumparat?

Puteti cere sa vi-l repare contra cost, sau contactati direct nokia si vi-l vor repara sau inlocui ei, dar veti suporta costurile de transport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de garantie la vanzarea unui bun mobil rahbert rahbert Buna ziua. Acum ceva vreme am cumparat un telefon SH fara garantie, dupa 1 sapt am constatat o problema, dupa inca 2 de batut capul cu problema(credeam ca e ... (vezi toată discuția)
Telfon mobil cumparat de la orange ,stricat tudor_85 tudor_85 Buna ziua! Suna cam aiurea sa cer niste sfaturi pe un forum asa de serios dar sunt prea suparat pentru a mai inghiti prostiile celor de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, .....am o speță ,emag, depanero și dolarii , am ... Ion Ionutz_112 Ion Ionutz_112 Buna ziua, .....am o speță ,eMag, Depanero și dolarii , am și eu o situație , am achiziționat de la o doamna prin olx un telefon iPhone second hand , ... (vezi toată discuția)