avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Declaratie fnuass
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Declaratie fnuass

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie:
- sotia (PFA si angajat, actualmente in CIC) a omis sa plateasca contributiile de sanate aferente activitatii PFA.
- anul trecut am mers la casmb in gorjului si am achitat darile respective cu majorari si penalizari ptr ultimii 5 ani (am prezentat povestea intr-un alt subiect www.avocatnet.ro/content/for... )
- cei de acolo nu ne-au spus ca ar trebui sa depunem si o declaratie (celebra anexa5)
- mai are sens sa depuna aceasta declaratie pentru anii anteriori sau e suficient sa depuna pentru anul in curs? nu am reusit sa ma lamuresc daca declaratia poate fi trimisa prin posta (eventual unde) sau trebuie stat la mult mediatizata coada sau se poate depune intr-o urna. Pe net gasesc numai informatii contradictorii ...
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: vlucian , utilizator 10:27, 7 Februarie 2011
De ce ti-e frica nu scapi: asa cum ziceam, am alergat anul trecut sa platim contributiile la sanatate pe ultimii 5 ani coresp PFA si mai bine n-o faceam. Pe pagina [ link extern ] ...

[ link extern ] >

sotia apare ca fiind neasigurata.Abia astept sa se termine tambalaul de la casmb
sa merg sa ma cert cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare sanatate pfa daralu daralu Buna seara Va rog sa-mi spuneti cand si cum platesc asigurarea de sanatate ca PFA (in functie de profit? profit nu voi avea foarte curand... sau cum?o suma ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii casmb + plata contributie online ciuc143 ciuc143 Salut, am fost ieri la noul sediu din Ghe Titeica (Bucuresti) pentru a plati contributia la CASMB. Nu mi-a venit sa cred ochilor ce coada era. Eu nu am mai ... (vezi toată discuția)
Contract pfa cu casmb genoveza genoveza Buna. Sunt inregistrata ca PFA din anul 2008 si angajata cu contract de munca , norma intreaga, la o firma privata. Aceasta plateste contributiile la sanatate ... (vezi toată discuția)